• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Testade: adidas Adistar Beyond

29 May 2024
Testade: adidas Adistar Beyond

Är du redo att lägga till lite extra fart under dina långa uthållighetslöpningar? Då ska du ta en närmare titt på adidas Adistar Beyond. Adistar är  en tungviktare bland löparskor som tar dig till dina mest avlägsna mål med oöverträffat skydd, överlägsen komfort och perfekt stöd. Men nu har detta kraftpaket fått en uppgradering: med extra ammunition för att öka din hastighet. Gränserna har tagits bort och den extra växeln har hittats: Adistar Beyond tar dig från A till B och vidare i full fart.

I den här recensionen delar vi med oss av alla detaljer om adidas Adistar Beyond och för vem och vilket träningspass den här löparskon är bäst lämpad.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko
Häldropp: 6 mm
Vikt: Herr 290 g / Dam 247 g
Material ovandel: Ovandel i textil av ventilerande mesh
Material mellansula: Kombination av Lightstrike Pro, Repetitor+ EVA, Carbonplatta
Material yttersula: Continental™-yttersula i gummi

Tekniker och specifikationer

Uppdateringar hos adidas Adistar Beyond jämfört med adidas Adistar 2

  • Nu med kolfiberplatta: Den extra farten du får med Adistar är den injicerade kolfiberplattan. Kolfiberplattan är integrerad längs hela sulans längd mellan två lager av lättviktig, energisk och skyddande dämpning. Kolfiberplattan rullar dig från häl till tå i en jämn rörelse. Detta hjälper dig att öka din kadens och därmed ditt tempo.
  • Uppgradering med Lightstrike-Pro-dämpning: Lightstrike-Pro-dämpningen har lagts till i denna sko. Denna lättviktsdämpning används bland annat i adidas performance-skor och är känd för sin höga energiåtergivning, fjädring och mjuka landning. Allt i ett lättviktspaket. Lightstrike-Pro håller dina fötter, ben och leder fräscha längre, vilket gör att du orkar fler kilometer i snabbare tempo.
  • Ovandel i textil: Dina fötter är omslutna med mjuk textil för en mjuk och säker passform. Dra åt skosnörena ordentligt, säkra din mellanfot och gör dig redo för en snabb runda.
  • Ny design på yttersulan: adidas Adistar Beyond är utrustad med extra Continental™-gummi i framfoten på yttersulan. Detta ger tillförlitligt grepp på både våta och torra underlag, så att du kan sikta på ett personligt rekord under alla förhållanden.
  • Mellansula med Repetitor+: Det som är bra ska stanna kvar. adidas Adistar Beyond har också den oöverträffade Repetitor+-mellansulan med dubbel densitet. Den här innovativa mellansulan kombinerar lätt och mjuk dämpning i framfoten med starkare skum baktill, vilket ger ett fast stöd och vägledning för hälen. Resultatet? En perfekt balans mellan komfort och stabilitet, vilket gör att varje steg känns mjukt och kontrollerat.

Slutsats

Med den senaste adidas Adistar Beyond joggar du inte längre från A till B, utan springer i full fart mot dina mål. Med den här löparskon kan du inte bara genomföra dina löprundor utan du kan också äntligen försöka slå ditt rekord på medellånga och långa distanser.

Carbonplattan sätter dig i Cruise Contol-läge, så att du kan tillryggalägga många kilometer stadigt i hög hastighet. Den prestationsinriktade lättviktsdämpningen Lightstrike-Pro håller dina ben, fötter och leder pigga ända till slutet av löppasset. Lägg därtill den allra bästa stötdämparen, Repetitor+ Foam, och du är skyddad mot varje hård stöt från asfalten.

Kort sagt, letar du efter en löparsko som hjälper dig att ta dig snabbare till de mest avlägsna platserna utan att kompromissa med komfort och stöd? Då är adidas Adistar Beyond rätt för dig. Ett helt paket fyllt med fart, stöd och komfort som kommer att få dig att springa som en väloljad maskin gång på gång.