• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Nyinkommet: PUMA Deviate Nitro Elite 3

1 July 2024
Nyinkommet: PUMA Deviate Nitro Elite 3

Snabbare än någonsin med PUMA Deviate Nitro Elite 3! Med denna ultralätta löparsko kan du sätta på turbon på tävlingsdagar och registrera en rekordtid på klockan. Tack vare en styv carbonplatta får du en enkel framdrivning, medan det uppdaterade skummet ger dig överlägsen dämpning. Så att du får tillbaka all den energi du lägger ner och får varje steg att räknas. Den lätta ovandelen andas utan att kompromissa med det stöd du behöver på tävlingsdagen eller under snabba träningspass. Gör dig redo att dominera varje lopp och unna dig ett nytt personbästa!

I den här reviewn delar vi med oss av de nya uppdateringarna av PUMA Deviate Nitro Elite 3 och även vem och vilka träningspass den här löparskon passar bäst för.

Tekniker och specifikationer

Typ av sko: Neutral löparsko
Häldropp: 8 mm
Vikt: H 194 gram / D 194 gram
Material ovandel: ULTRAWEAVE, PWRTAPE
Material mellansula: NITROFOAM™ Elite, PWRPLATE (carbonplatta)
Material yttersula: PUMAGRIP yttersula i gummi

Tekniker och specifikationer

Highlights hos PUMA Deviate Nitro Elite 3

  • Ny och förbättrad NITROFOAM™ Elite: Mellansulan är upphöjd med premiumskummet NITRO Elite och erbjuder superresponsiv dämpning. Så att du får tillbaka maximal energi i varje steg och upplever underbart lätta steg från början till slut.

  • Carbon för stabilitet och snabbhet: Ett PWRPLATE av kolfiber (carbon) i mellansulan ger stabilitet och snabbhet utan ansträngning. Alla dina steg blir supereffektiva tack vare den här styva plattan, så att du kan springa i toppfart under lång tid.

  • Ovandelen är lätt, andas och är robust: ULTRAWEAVE-ovandelen består av ett lätt mono mesh som låter dina fötter andas när du springer. Dessutom är ovandelen förstärkt med PWRTAPE, som är ett riktat stöd i områden där du behöver det.

  • Slitstark yttersula: Du kommer till start med självförtroende tack vare PUMAGRIP-yttersulan i gummi. Materialet är lätt och ger utmärkt grepp på våta underlag, men är också slitstarkt för långvarig användning.

  • Mindre vikt och mer komfort: Den här skon är 17 gram lättare än föregångaren, men har samtidigt en tjockare mellansula för mer komfort. Allt du behöver för tävlingar.

Slutsats

Med PUMA Deviate Nitro Elite 3 kommer du att ha en tubo på tävlingsdagen! Denna högpresterande löparsko är ultralätt och låter dig flyga fram utan ansträngning över asfalten. Med en superresponsiv NITROFOAM™ Elite i mellansulan samt en styv carbonplatta får du en vansinnigt kraftfull frånskjutning i varje steg.

Den lätta och ventilerande ovandelen i mesh håller fötterna svala, samtidigt som du kan förvänta dig gott om stöd tack vare riktade förstärkningar. Försedd med en slitstark yttersula som ger utmärkt grepp är du redo att ta dig an alla (våta) vägbanor.

Känn farten under fötterna med den här skon och njut av varje kraftfullt steg du tar. Så du är redo att bocka av alla dina löparmål!