• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Nyinkommet: On Cloudsurfer Next

1 August 2024
Nyinkommet: On Cloudsurfer Next

På tävlingsdagen måste allt vara perfekt, men det gäller även under dina dagliga löprundor! Möt det senaste tillskottet i Cloudsurfer-serien: On Cloudsurfer Next. Denna ultimata prestandasko kombinerar fart och komfort på ett sätt som du aldrig har upplevt förut. De utrustade racingelementen från Cloudboom Echo 3 ger dig en oöverträffad boost för varje steg du tar, medan den välbekanta komforten och stabiliteten ger dig stöd under hela resan. Oavsett vilket träningspass som står på agendan med On Cloudsurfer Next, kommer du att ta det snabbare utan ansträngning.

I den här recensionen delar vi med oss av de nya uppdateringarna av On Cloudsurfer Next, vår erfarenhet och, naturligtvis, vem och vilka träningspass den här löparskon är bäst lämpad för.

Tekniker och specifikationer

  • Typ av sko: Neutral löparsko
  • Klackdropp: 6 mm
  • Vikt: M 273 g/ V 225 g
  • Material ovandel: Ovandel i vävd teknisk mesh
  • Material mellansula: CloudTec Phase® mellansula + Helion™ superfoam
  • Material yttersula: yttersula i gummi
Tekniker och specifikationer

Uppdateringar On Cloudsurfer Next v/s On Cloudsurfer

  • Inspirerad av tävlingsdagen: Tävlingsskor är gjorda för topprestanda i det ögonblick då de är som bäst, den här löparskon är gjord för vardagsprestanda. Cloudsurfer Next har inspirerats av designen på Cloudboom Echo 3 och överdelen ger dina fötter en lätt, andningsbar och bekväm sömlös passform under hela varvet.
  • Omdesignad mellansula: Rulla från häl till tå i en jämn rörelse gång på gång med den nya CloudTec Phase®-mellansulan. Den omdesignade Helion™-superfoamen ger mer spänst och energi för varje steg du tar, så att du kan fortsätta i ett högre tempo längre utan att det märks.
    Mer dämpning, mindre vikt: Mer dämpning, men med mindre vikt! Cloudsurfer Next innehåller mer av det kraftfulla och energigivande Helion™-superskummet och skonar dina leder vid varje markkontakt, och sedan skjuter skon dig framåt efter varje steg för att göra dina meter snabbare.
    Ny form, mer kraft: Även tåhättan har fått en ny form. Den nydesignade flexibla, men fasta, formen hjälper dig att skjuta ifrån med mer kraft, så att du inte springer utan flyger över asfalten.
  • Mer hållbar: Bättre för miljön igen. 80 % av den polyester som används återvinns, vilket innebär att skon är återvunnen till nästan en fjärdedel. Bättre för planeten, bättre för dig.

Slutsats

On Cloudsurfer tar dig hem snabbare efter varje träningspass, utan att kompromissa med komfort och stabilitet. Denna neutrala löparsko är en fusion av tävlingselement och komfort, vilket gör varje meter mjukare och därmed snabbare.

Varje dag och varje träningspass, kort eller långt, tempo eller intervall, kommer du att njuta av gränslös energi, komfort och snabbhet. Allt detta möjliggörs av den mycket energigivande Helion™-superfoamen, den uppdaterade CloudTec Phase®-mellansulan för en oöverträffad mjuk övergång och naturligtvis den nya rockformen i framfoten. Lägg till den lätta och andningsbara ovandelen som är redo för tävling och du har en galen kombination för vardagsprestanda.

Kort sagt, letar du efter en löparsko som ger mer kraft, men behåller komforten, oavsett vilken löprunda som står på agendan? Då är On Cloudsurfer Next din prestandalöparsko för dina dagliga prestationer.