• 14 Dagars öppet köp14 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Kategorier

Senaste blogginlägg

Nyinkommet: New Balance Fresh Foam X 1080 v14

8 October 2024
Nyinkommet: New Balance Fresh Foam X 1080 v14


Säg ett tydligt ja till komfort med New Balance Fresh Foam X 1080 v14. Det här är löparskon som vill kombinera topprestanda med den ultimata komforten. Den berömda Fresh Foam X-dämpningen har fått en uppdaterad look och varje steg känns som en spänstig landning. Den här skon är perfekt för alla dina långa löprundor och kommer inte heller att svika dig under snabbare tempopass. Den omdesignade ovandelen passar runt din fot som en andra hud och andas utan ansträngning med dig, så du kommer inte att sakna komfort här heller. Med Fresh Foam X 1080 v14 kan du springa alla distanser perfekt och få ut det bästa av varje kilometer varje dag!

I den här recensionen delar vi med oss av de nya uppdateringarna av New Balance Fresh Foam X 1080 v14, och för vem och vilka träningspass den här löparskon är bäst lämpad.

Tekniker och specifikationer

  • Typ av sko: Neutral
  • Häldropp: 6 mm
  • Vikt: Herr 302 g / Dam 237 g
  • Material ovandel: Engineered Mesh
  • Material mellansula: Fresh Foam X
  • Material yttersula: Ndurance™
Tekniker och specifikationer

Highlights hos New Balance Fresh Foam X 1080 v14

  • Maximal komfort i varje steg: Skon har en ny Fresh Foam X-mellansula för superkomfortabel dämpning. När du landar med fötterna kommer du att uppleva en mjuk och responsiv känsla, vilket är perfekt för alla dina olika löprundor. Dessutom består detta skum av ca 3% organiskt material för att tona ner det ekologiska fotavtrycket.
  • Enkel avrullning: Tack vare de vertikala och flexibla skårorna på sulan rullar foten av bättre. Dessa skåror gör också att du kan uppleva mer styvhet i framfoten för en stödjande och styrande känsla.
  • Andningsbar och sömlös ovandel: Den nya ovandelen i Engineered Mesh är superandningsbar, torkar snabbt och är sömlös. Som ett resultat kommer du att skämmas bort med endast komfort och dina fötter kommer att hålla sig fräscha fram till de sista kilometerna.
  • Förbättrad hållbarhet: Ndurance™-yttersulan är tillverkad av nötningsbeständigt material och extra gummi har lagts till i områden som utsätts för större påfrestningar. Detta gör att skon håller mycket längre och du får en extremt smidig löpupplevelse ännu längre.

Slutsats

För alla som har komfort högt upp på önskelistan är New Balance Fresh Foam X 1080 v14 den perfekta skon!

Från en uppdaterad Fresh Foam X-mellansula för lyxig dämpning till den andningsbara och sömlösa ovandelen är varje detalj utformad för maximal komfort. Dessutom ger den slitstarka Ndurance™-yttersulan extra slitstyrka, så att du kan sluka ännu fler kilometer utan att oroa dig.

Upplev skillnaden själv och upptäck hur Fresh Foam X 1080 v14 ger dig en smidig och enkel löpning varje gång. Oavsett om du tränar för ett personligt rekord eller bara vill njuta av varje steg, gör den här skon dig aldrig besviken.