• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Nyinkommet: HOKA Mach X 2

29 August 2024
Nyinkommet: HOKA Mach X 2


Gör dig redo för ännu mer fart och komfort med HOKA Mach X 2. Den här snabba löparskon har uppdaterats och är bättre än någonsin! Med en upphöjd mellansula som innehåller mer skum kan du räkna med ännu mer energi så fort foten träffar marken. Kombinerat med en reaktiv platta samt HOKA:s välkända rocker-design kommer du att drivas framåt utan ansträngning. Så du får anstängningslöst ut det mesta av dina snabba träningspass och tävlingar och blir lite bättre varje gång. Låt dig överraskas av den superlätta designen, en ovandel som håller dina fötter fräscha och en yttersula som är helt inriktad på att göra dig snabb. Vad mer kan du önska dig?

I den här recensionen delar vi med oss av de nya uppdateringarna i HOKA Mach X 2, och vem och vilka träningspass den här löparskon passar bäst för.

Tekniker och specifikationer

  • Typ av sko: Neutral
  • Klackdropp: 5 mm
  • Vikt: Herr 260 g / Dam 221 g
  • Material ovandel: Vävt meshmaterial
  • Material mellansula: PEBA-skum, CMEVA-skum, Pebax-platta
  • Material yttersula: Gummi
Tekniker och specifikationer

Highlights hos HOKA Mach X 2

  • Mer energi: Den här skon har fått en högre mellansula vid framfoten med mer PEBA-skum, så att du kan förvänta dig en högre energiåtergivning. Det undre lagret består av CMEVA-skum som ger stabilitet och tillräckligt med markkontakt.
  • Effektiv farthållning: Mellan skumlagren finns en förbättrad och förlängd PEBAX-platta som ger extra energi och stöd. I kombination med den aggressiva Rocker-geometrin kan du räkna med smidig fotisättning och du kommer superenkelt upp i fart på ett effektivt sätt. Perfekt för alla dina snabba träningspass och tävlingar.
  • Förbättrad ovandel: Ovandelen har fått en ny design och består av ett vävt nät som är lätt och andas. På vissa ställen kan du till och med se igenom det, vilket visar hur bra den andas under intensiva löprundor.
  • Yttersula med fokus på hastighet: Yttersulan består av flera tjockare gummibitar för tillräckligt grepp och hållbarhet. Samtidigt har man också gjort utskärningar i sulan för att göra skon lättare, vilket är till stor nytta under dina snabba kilometer.

Slutsats

Med HOKA Mach X 2 är du garanterad en snabb och bekväm löprunda. Med den här skon är allt inriktat på att få dig över mållinjen så snabbt som möjligt, utan att kompromissa med komforten.

Med en upphöjd mellansula som innehåller mer PEBA-skum får du mer energi i varje steg, samtidigt som det stabila CMEVA-skummet ger dig den välbekanta stabiliteten. Den gyllene kombinationen av PEBAX-plattan med den karakteristiska Rocker-designen gör dina steg mjuka, snabba och effektiva.

Du drar nytta av en uppdaterad ovandel som är superlätt och andas, och med en yttersula som är helt utformad för att ge dig stöd vid snabba tider kommer du inte att sakna något. Du kan lita på HOKA Mach X 2 och vara redo för alla dina snabba löparkilometrar!