• 14 Dagars öppet köp14 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Doubdle Energidryck för snabbare återhämtning

14 August 2023
Doubdle Energidryck för snabbare återhämtning

Doubdle, få en känsla av naturen 

När du har ett tufft träningspass bakom dig vill du naturligtvis återhämta dig så snabbt som möjligt för att starta nästa smärtfritt och full av energi. Den 100% naturliga drycken Doubdle ger dig de mineraler du behöver för en snabb återhämtning. 

Varför Doubdle? 

Doubdle är den första 100 % naturliga drycken baserad på växtextrakt, fruktjuicer, vitaminer och mineraler. Eftersom Doubdle inte innehåller tillsatt socker, konserveringsmedel eller färgämnen får du bara i dig det du verkligen behöver. Magnesium hjälper dig till exempel att återhämta dig snabbare och vitamin B12 hjälper dig att hålla skärpan efter ett träningspass. 

Ingredienser 

Med en liten tillsats av kolsyra ses Doubdle som den perfekta motsvarigheten till alla ohälsosamma drycker och energidrycker. Det finns inget koffein i Doubdle, men du får ändå en boost tack vare de vitaminer och mineraler som den innehåller. Faktum är att Doubdle innehåller 4 mineraler (zink, magnesium, kalium och kalcium) och 4 vitaminer (B3, B6, B12 och C). Plus 7 växtextrakt och 6 fruktjuicer! 

Så här fungerar Doubdle 

Eftersom Doubdle bara använder naturliga ingredienser får du i dig rätt näringsämnen efter löprundan! Doubdle innehåller inga proteiner, så du kan njuta av den samtidigt som du äter en skål med keso eller en proteinbar. Dessutom är Doubdle kalorisnål med mindre än 20 kcal per 100 ml. Detta kombinerar den utsökta smaken av Doubdle med den hälsosamma aspekten och bidrar till en bra återhämtning. 

Används av elitidrottare 

Förutom toppidrottare som Luuk Maas och Stan Schipperen i Doubdle Running Team, dricks Doubdle av många av toppidrottare för att hjälpa dem att återhämta sig ännu snabbare mellan de olika träningspassen.