• 30 Dagars öppet köp30 Dagars öppet köp
  • shippingFri frakt över 890 kr

Nyinkommet: ASICS GT-2000 13

3 September 2024
Nyinkommet: ASICS GT-2000 13


ASICS GT-2000 13subtilt stöd för fötter som lutar lite mer inåt. Med mer dämpning i framfoten i kombination med den välkända Gel-dämpningen i bakfoten kan du räkna med molnliknande mjukhet utan att kompromissa med ett energifyllt steg. Denna mjuka komfort kommer alltid väl till pass, oavsett om du har planerat en kort eller lång löprunda. Dessutom blir dina fötter bortskämda med en ny ovandel som är lättare och andas bättre, medan passformen omsluter dina fötter som en andra hud. Oavsett om du letar efter komfort eller kontroll kommer ASICS GT-2000 13 alltid att få dig att prestera på topp!

I den här recensionen delar vi med oss av de nya uppdateringarna i ASICS GT-2000 13, och vem och vilka träningspass den här löparskon passar bäst för.

Tekniker och specifikationer

  • Typ av sko: Neutral
  • Klackdropp: 8 mm
  • Vikt: Herr 275 g / Dam 235 g
  • Material ovandel: Engineered mesh
  • Material mellansula: 3D GUIDANCE SYSTEM™, FF BLAST™ PLUS, PureGel-teknik
  • Material yttersula: AHARPLUS™, LO-HRD-gummi
Tekniker och specifikationer

Highlights hos ASICS GT-2000 13

  • Mer dämpning i framfoten: Tack vare en bredare framfot får du mer FF BLAST™ PLUS-dämpning. Det här skummet är lätt och ger supermjuka landningar och en responsiv frånskjutning, medan PureGel-tekniken i hälen ger extra mjukhet när du landar.
  • Lätt antipronationssko: Den här skon faller under lätta antipronationsskor och har 3D GUIDANCE SYSTEM för korrekt stabilitet. Tack vare en bredare framfot och rundare häl kommer du att uppleva en stödjande och följsam fotisättning. Dämpningsmaterialet stabiliserar också foten på ett utmärkt sätt så att du kan fullfölja alla typer av löprundor med självförtroende.
  • Mer komfort i ovandel och passform: Ovandelen har fått en uppgradering, där du nu kan räkna med ett lättare och mer andningsbart meshmaterial, och färre overlays är nödvändiga . Tack vare en ny dragflik vid hälen kan du nu ta dig i och ur skon superenkelt.
  • Slitstark yttersula: Med en förbättrad design av yttersulan får du mer hållbarhet och komfort. AHARPLUS™- och LO-HRD-gummi har lägre densitet i viktiga områden för att ge skon bättre hållbarhet.

Slutsats

ASICS GT-2000 13 är ett perfekt val för löpare som vill kombinera komfort och stabilitet. Oavsett vilken distans du vill springa kommer den här skon inte att göra dig besviken.

Med mer FF BLAST™ PLUS-dämpning i framfoten och PureGel-teknik i hälen får du mjuka landningar och ett responsivt löpsteg. Det lätta antipronationssystemet, förstärkt av 3D GUIDANCE SYSTEM, säkerställer korrekt stabilitet och följsam fotisättning. Du kan förvänta dig mer komfort från den nya och andningsbara ovandelen, medan den slitstarka yttersulan säkerställer en längre livslängd för din sko.

Gör varje löprunda enkel och bekväm så att dina fötter redan är sugna på nästa träningspass. Med ASICS GT-2000 13 kommer du att få ut det mesta av varje steg och vara redo för alla utmaningar!